Toimistotila, Kamppi

Kalevankatu 30 - 425.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingin keskustassa Kalevankadulla.

Tämä 425m2 korkea ja valoisa toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, muutama huone sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Kalevankatu 30 on toimistokiinteistö Helsingin keskustassa, lyhyen matkan päässä Kampin keskuksen palveluista. Perinteikäs, alun perin teollisuusrakennuksena toiminut kiinteistö on valmistunut vuonna 1928. Kiinteistön tilat peruskorjattiin vuonna 1999, tiloissa on nyt jäähdytetty ilmastointi sekä ajanmukainen IT-verkko. Kiinteistön tilat huokuvat edelleen industrial-henkeä ja ne ovat helposti muokattavissa moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Kalevankatu 30
Kaupunginosa Kamppi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 425.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka F2007

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkiset yhteydet. Kampin metroasema lyhyen kävelymatkan päässä.
Palvelut Lähistöllä useita lounasravintoloita. Kampin keskus ja kauppakeskus Forum lyhyen matkan päässä. Kiinteistössä on suihkutilat pyöräilijöille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo