Toimistotila, Pitäjänmäki

Atomitie 2 - 1527.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäellä.

Kyseinen 758m2 toimistotila sijaitsee B-talon 4. kerroksessa. Tilaa on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Toimisto on mahdollista yhdistää 769m2 tilan kanssa, jolloin koko on yhteensä noin 1527m2.

Bolero Business Park sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pitäjänmäellä. Bolero koostuu kolmesta rakennuksesta ja se tarjoaa yrityksille viihtyisän toimintaympäristön, joustavat toimitilat ja monipuoliset palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Atomitie 2
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1527.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16 - 20€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Pitäjänmäen juna-asema lähellä. Hyvät bussiyhteydet ja tulevaisuudessa raidejokeri. Vihdintie ja Kehä I lähellä.
Palvelut Kiinteistön palveluihin kuuluu mm. aulapalvelu, postituspalvelut, lounasravintola, josta on mahdollista saada myös catering-palveluja, liikkuva autopesu, lainattavat sähköpyörät, neuvottelutila, hieronta- ja fysioterapiapalvelut, pesulapalvelut sekä yhteiskäyttöauto. Kiinteistöön on tulossa myös oma kuntosali. Pysäköintipaikkoja löytyy viereisestä pysäköintitalosta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo