Toimistotila, Malmi

Malminkaari 9 - 205.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana siistiä toimistotilaa Malmilla.

Tämä tyylikäs 428m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat wc-tilat. Tila on hyvässä kunnossa, ja siihen kuuluu oma kattoterassi. Toimisto on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle, 205m2 ja n. 223m2 kokoisiin osiin. Vapautuminen lokakuussa 2023 tai sopimuksen mukaan aikaisemminkin.

Malminkaari 9 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Malmilla, lähellä juna-asemaa ja kauppakeskusta. Monipuoliset palvelut ovat aivan kivenheiton päässä. Kiinteistö tarjoaa siistiä ja muuntojoustavaa toimitilaa monenlaisten yritysten tarpeisiin. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata pihalta ja viereisestä parkkitalosta.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Malminkaari 9
Kaupunginosa Malmi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 205.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 12 - 16€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet. Malmin juna-asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Lyhyt ajomatka Kehä I:lle.
Palvelut Kauppakeskus Malmin Nova sijaitsee kävelyetäisyydellä. Autopaikkoja vuokrattavissa pihalta sekä viereisestä parkkitalosta. Pihalta löytyy myös asiakaspaikoitus.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo