Toimistotila, Ruoholahti

Tallberginkatu 2 - 238.50 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa loistavalla sijainnilla Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 238,5m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa ja kuuluu Aina Valmis-konseptin tiloihin. Toimistossa on kaksi neuvottelutilaa, yhteisöllinen keittiöalue, wc-tilat ja paljon avotyöskentelytilaa. Tila on suunniteltu ja remontoitu valmiiksi laadukkaita ja kestäviä materiaaleja käyttäen. Avaimet saa käteen vaikka heti seuraavana päivänä. Aina Valmis-toimistotilojen hiilijalanjälki on tehty mahdollisimman pieneksi ja remontit on toteutettu vastuullisesti.

Tallberginkatu 2 eli Tallbergintalo sijaitsee Ruoholahdessa Tallberginkadun ja Porkkalankadun risteyksessä. Tallbergintalo on yhdistetty Itämerentalon kanssa. Rakennuksilla on yhteiset neuvottelutilat, lounasravintola, lastauslaituri sekä sisäyhteys talojen välillä. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintipaikkoja voi vuokrata Ruoholahden pysäköintihallista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Tallberginkatu 2
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 238.50 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka E

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lähellä Länsiväylää. Länsisataman terminaaleihin n. 1,5 km kävelymatka.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola ja yhteiset neuvottelutilat. Lähellä myös Kauppakeskus Ruoholahden monipuoliset palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo