Toimistotila, Ruoholahti

Porkkalankatu 22 - 1760.00 m²

Toimitilan kuvaus

Muuntojoustavaa toimistotilaa Ruoholahden Tähdessä.

Tämä 1760m2 toimistokokonaisuus jakautuu kiinteistön 4. ja 5. kerrokseen. Tilassa on avotoimistoa, neuvotteluhuoneita, vetäytymishuoneita sekä aula- ja keittiölounge, joka on korkeaa avonaista tilaa. Tila pintaremontoidaan uudelle vuokralaiselle. Yläkerran tapahtumatila voidaan vuokrata erikseen.

Porkkalankatu 22 eli Ruoholahden Tähti on modenrni toimistokiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Sen tilat ovat erittäin joustavia ja ne muokataan usein asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Vuokralaisia palvelevat aulapalvelu, lounasravintola sekä erikseen vuokrattavissa olevat neuvottelu- ja kokoustilat. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Länsiväylää ja Ruoholahden metroasemallekin on vain 500 metrin matka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Porkkalankatu 22
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1760.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Metroasemalle 500 metrin matka. Länsiväylän vieressä.
Palvelut Lähellä Kauppakeskus Ruoholahden palvelut. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kokoustiloja ja pyöräkatos.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo