Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 9 - 20.00 m²

Toimitilan kuvaus

Upea toimistokohde meren rannassa Keilaniemessä.

Kiinteistössä on vuokrattavana 20m2 kokoisia pientoimistotiloja. Keittiö- ja wc-tilat ovat vuokralaisten yhteiskäytössä.

Espoon Keilaranta 9 on viihtyisä toimistokiinteistö Keilaniemessä, meren rannalla. Keilaniemi sijaitsee loistavalla paikalla metron sekä Länsiväylän lähettyvillä. Vuonna 2024 valmistuu Raide-Jokeri, joka myös helpottaa ja nopeuttaa työmatkaa.

Kysy lisää Rony Korsström / 050 589 7224 / rony.korsstrom@bref.fi tai info@bref.fi / 044 723 4700. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 9
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 20.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistölle on hyvät yhteydet Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. Keilaniemen metroasema sijaitsee kävelyetäisyydellä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali, sauna sekä pukuhuone- ja pesutilat. Lähellä on mm. ruokakauppa ja lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo