Toimistotila, Aviapolis

Äyritie 16-24 - 328.00 m²

Toimitilan kuvaus

Nykyaikaista toimitilaa Aviapoliksessa Kehä III:n varrella, Plaza Business Parkissa.

Tämä 328m2 toimistotila sijaitsee Pilke-talon 3. kerroksessa. Tila on pääosin huoneellista ja siihen kuuluu omat wc-tilat.

Plaza Business Park eli Äyritie 16-24 sijaitsee Kehä III:n varrella, lähellä lentokenttää ja kauppakeskus Jumboa.Sen toimitilat ovat nykyaikaisia ja ne ovat joustavasti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tämä Business Park- kokonaisuus koostuu viidestä toimistotalosta ja se tarjoaa monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut. Pysäköintipaikkoja on erillisessä pysäköintitalossa ja lisäksi pihalla on vieraspaikkoja. Työmatkapyöräilijoille on suihkutilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Äyritie 16-24
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 328.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 20.6 - 24.6€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä III:n varrella. Hyvät kulkuyhteydet myös Tuusulanväylältä.
Palvelut Vastapäätä sijaitsee kauppakeskus Jumbo. Kiinteistössä mm. aulapalvelu, neuvottelutilat, lounasravintola, cateringpalvelut, edustava saunaosasto, autonpesupalvelut, sähköposti- ja puhelinpalvelut sekä vartiointi. Autopaikkoja vuokrattavana erillisestä pysäköintirakennuksesta ja kellarikerroksesta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo