Toimistotila, Aviapolis

Äyritie 22 - 347.00 m²

Toimitilan kuvaus

Nykyaikaista toimitilaa Kehä III:n varrella, Plaza Business Parkissa.

Kyseinen 347m2 toimitila sijaitsee kiinteistön 2.kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, muutama huone sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Plaza Business Park sijaitsee lähellä lentokenttää ja kauppakeskus Jumboa. Plaza Business Park koostuu viidestä pääkonttoritason toimistotalosta ja tarjoaa vuokralaisille monipuoliset sekä kattavat yritystoimintaa tukevat palvelut. Pysäköintipaikkoja on erillisessä pysäköintitalossa ja lisäksi pihalla on vieraspaikkoja. Työmatkapyöräilijoille on suihkutilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Äyritie 22
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 347.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 20 - 24€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä III:n varrella. Hyvät kulkuyhteydet myös Tuusulanväylältä.
Palvelut Kiinteisössä monipuoliset Business Parkin palvelut, kuten aulapalvelu, ravintola- ja cateringpalvelut, vuokrattavia neuvottelutiloja, vartiointi- ja jätehuoltopalvelut, postituspalvelut ja laadukas saunaosasto. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee Kehä III:n toisella puolella, kävelymatkan päässä. Autopaikkoja vuokrattavana erillisestä pysäköintirakennuksesta ja kellarikerroksesta. Pihalla runsaasti vieraspaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo