Liiketilat, Keilaniemi

Keilaranta 16 - 99.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimitilaa Life Science Center Keilaniemessä.

Tämä 99m2 tila sijaitsee Life Science Centerin B-talon katutasossa. Tila soveltuu liike- tai toimistotilaksi.

Keilaranta 10-16 eli Life Science Center tarjoaa käyttäjille on korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkin, autopesulan, hammaslääkärin, kampaamon, hierojan, pesulan ja kuntosalin. Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 11 minuutissa ja tuleva Raide-jokeri parantaa yhteyksiä entisestään

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 16
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 99.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka D2018

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Life Science Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 11 minuutissa ja tuleva Raide-jokeri parantaa yhteyksiä entisestään. Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. Pysäköintioikeuksia on mahdollista vuokrata.
Palvelut Tarjolla on korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula ja kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo