Toimistotila, Leppävaara

Lars Sonckin kaari 14 - 22.00 m²

Toimitilan kuvaus

Laadukasta toimistotilaa hyvällä paikalla Leppävaarassa Stella Business Parkissa.

Tämä 22m2 toimistotila sijaitee kiinteistön POOL Coworking -alueella. Toimisto koostuu avotilasta. Wc-tilat, neuvotteluhuone ja viihtyisä taukotila/lounge on vuokralaisten yhteiskäytössä. POOL-konsepti tarjoaa yrityksille joustavia tilaratkaisuja niin lyhytkestoisiin kuin pidempiinkin vuokrauksiin. Vuokraan sisältyy pääsy tiloihin 24/7, wifi, pienpaahtimon kahvit ja teet, neuvottelutilojen käyttö sekä yhteiskäyttöisten tilojen siivous. Tila on pohjakuvassa nro 11.

Stella Business Park on yrityspuisto, joka koostuu neljästä toisiinsa kytketystä kiinteistöstä. Se sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla Espoon Leppävaarassa. Se on helposti saavutettavissa omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Kiinteistön tilat on rakennettu niin, että ne voidaan muunnella yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kiinteistössä on nopeat tietoliikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut yrityksen tarpeisiin. Stella BP tarjoaa yrityksille loistavat puitteet menestymiseen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Lars Sonckin kaari 14
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 22.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 36.2 - 40.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä I:n ja Turunväylän vieressä.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu ja kaksi eri lounasravintolaa. Neuvottelutilat ja ylimmän kerroksen saunaosasto vuokrattavissa erikseen. Vuokralaisia palvelee myös oma kuntosali. Kiinteistöllä myös kaksi pysäköintitaloa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo