Toimistotila, Ydinkeskusta

Bulevardi 2-4 - 93.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin Bulevardilla.

Tämä tyylikäs noin 93m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilat remontoidaan uudelle vuokralaiselle. Toimistossa on avotilaa, muutama huone sekä keittiönurkkaus ja oma wc-tila. Tila on valoisa ja avara, ja siitä on näkymät Esplanadin puistoon, Bulevardille ja Mannerheimintielle. Toimistossa on jäähdytetty tuloilma ja hyvät IT-valmiudet.

Bulevardi 2-4 on historiallinen arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin keskustassa. Kiinteistöä on saneerattu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja sen tilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan, kiinteistöä kuitenkin kunnioittaen. Helsingin keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (21)
Kohteen tiedot
Sijainti Bulevardi 2-4
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 93.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 36 - 40€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Erikseen vuokrattavissa olevat kokoustilat ja catering-palvelut Klaus K:n kautta. Kiinteistössä suihku- ja sosiaalitilat. Parkkihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo