Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 6 - 187.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä ja modernia toimistotilaa Keilaniemestä.

Kyseinen n. 187 m2 kokoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön kuudennessa kerroksessa. Toimisto koostuu avotilasta ja sen lisäksi on mahdollista käyttää kahta neuvottelutilaa. Avotilassa on käytettävissä myös kaksi puhelinkoppia.

Keilaranta 6 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Lisäksi tarjolla on kattavat palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (24)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 6
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 187.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylän ja Kehä I:n lähellä. Yli 400 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla, metrolla ja raidejokerilla.
Palvelut Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo