Toimistotila, Aviapolis

Teknobulevardi 3-5 - 113.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Technopolis Aviapoliksessa, aivan lentokentän läheisyydessä.

Tämä 113m2 toimistotila sijaitsee A-talon 4. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, kolme työhuonetta ja neuvotteluhuone. Tilaan kuuluu myös oma wc-tila ja keittiö, jotka remontoidaan uudelle vuokralaiselle.

Technopolis Aviapolis tarjoaa yrityksille näkyvän paikan uudenaikaisten ja hyvin muunneltavien tilojensa lisäksi. Kansainvälinen ilmapiiri, erinomaiset ja kattavat palvelut sekä erilaiset verkostoitumistilaisuudet tuovat suuren lisäarvon vuokralaisille. Kampuksella on mm. aulapalvelu, kokoustiloja, ylimmän kerroksen saunaosasto, seminaaritiloja, kuntosali sekä suosittu ravintola MIN Aviapolis.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakjoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Teknobulevardi 3-5
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 113.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet, 700 metrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä. Lähin bussipysäkki 100 metrin päässä.
Palvelut Saatavilla laajat palvelut, mm. kokous-, juhla- ja illallispalveluita, videoneuvottelumahdollisuus ja moderni saunaosasto.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo