Toimistotila, Vallila

Elimäenkatu 25-27 - 282.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana täysin saneerattua toimistotilaa Vallilan sykkeestä.

Tämä 1802m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Tila on raakapinnoilla ja se viimeistellään vuokralaisen tarpeiden mukaan. Toimistoon on mahdollista saada huoneita ja avotilaa tarpeen mukaan. Tilassa on omat keittiö- ja wc-tilat. Toimisto on mahdollista jakaa neljälle käyttäjälle esimerkiksi 282m2, 447m2, 639,5m2 ja 433,5m2 kokoisiin osiin.

Elimäenkatu 25-27 eli Berlin/Vallila tarjoaa avarat, joustavat ja nykyaikaiset toimitilat yrityksellesi. Berlin/Vallila koostuu kahdesta yhteisen sisäpihan yhdistämästä kiinteistöstä, joissa on pinta-alaa yhteensä n. 17 000m2 kuudessa kerroksessa. Berlin/Vallilassa on suoritettu mittava saneeraus ja tilojen modernisointi. Kiinteistössä on aulapalvelu, pyöräparkki, edustavat saunatilat sekä lounasravintola. Kiinteistöllä on oma pysäköintihalli ja lähellä on myös Aimo Parkin pysäköintihalli.

Kuvat on laadittu ainoastaan markkinointitarkoituksiin eivätkä välttämättä edusta kiinteistöllä tehtävän remontin lopullista tulosta. Lopulliset suunnitelmat remontoitaville tiloille tehdään yhdessä vuokralaisten kanssa, eikä kiinteistön omistaja hyväksy minkäänlaista vastuuta siitä, että remontin lopputulos poikkeaa sanotuista kuvista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Elimäenkatu 25-27
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 282.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Pasilan juna-asema lähistöllä. Hyvät kulkuyhteydet Tuusulanväylää ja Mäkelänkatua pitkin.
Palvelut Polkupyörien ja autojen pysäköinti, aulapalvelu, saunatilat, kiinteistössä lounasravintola.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo