Toimistotila, Pitäjänmäki

Takkatie 6 - 352.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Pitäjänmäessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila on avonaista ja se soveltuu myös kevyeen tuotantoon. Tilaan on tavarahissiyhteys lastauslaiturilta. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Takkatie 6 on funkkistyylinen viisikerroksinen toimitilarakennus, joka on valmistunut vuonna 1952. Kiinteistö on rakennettu alunperin teollisuuskäyttöön ja sen ylimmät kaksi kerrosta toimistokäyttöön. Kiinteistön tiloja pystyy muokkaamaan hyvin yrityksen tarpeiden mukaan. Kulku kerrosten välillä on helppoa henkilö- ja tavarahissin sekä sisäportaiden ansiosta.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Takkatie 6
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 352.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 8 - 12€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet. Pitäjänmäen junaseisakkeen vieressä. Myös useat bussit lähes joka suunnasta. Hyvät kulkuyhteydet Kehä I:ltä, Vihdintietä ja Turunväylän kautta.
Palvelut Lähellä kaikki Pitäjänmäen alueen palvelut. Useita lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo