Toimistotila, Mankkaa

Sinikalliontie 12 - 279.50 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Mankkaalla, Espoossa.

Kyseinen 279,5 m2 kokoinen toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila on huoneellinen, mutta sitä voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Toimistossa on omat wc-tilat ja pieni keittiö. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Sinikalliontie 12 sijaitsee Espoon Mankkaalla, Sinikallion yritysalueella. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Turunväylää, Kehä II:sta ja Kehä III:sta. Toimistotalossa on mm. aulavastaanotto, edustus- ja saunatilat sekä business center palveluja. Kiinteistön pihalla on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Sinikalliontie 12
Kaupunginosa Mankkaa
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 279.50 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät bussiyhteydet Turunväylältä ja Mankkaantieltä.
Palvelut Pihalla runsaasti pysäköintitilaa. Business Center- palveluja saatavilla. Aulavastaanotto, edustus- ja saunatilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo