Toimistotila, Otaniemi

Metallimiehenkuja 10 - 15.00 m²

Toimitilan kuvaus

Pientoimistotilaa Espoon Otaniemessä.

Kiinteistön tarjoamat pientoimistot soveltuvat hyvin esimerkiksi innovatiivisille start-up-yrityksille. Toimistohotellissa työskentely mahdollistaa yrityksellesi paremmat verkostoitumismahdollisuudet. Otaniemen Regus tarjoaa tyylikkään toimintaympäristön hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Pientoimistotilan lisäksi kiinteistöstä on mahdollista vuokrata myös yksittäisiä työpisteitä coworking-alueelta.

Toimistohuoneet ovat valmiiksi kalustettuja, ja niitä voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa. Vuokrasopimukset voidaan sopia lyhytaikaisiksi tai vain osaa viikkoa koskeviksi.

Metallimiehenkuja 10 sijaitsee Aalto-yliopiston kampusalueella. Vuokralaisilla on pääsy tiloihin vuorokauden ympäri. Kiinteistössä on kokoustiloja, suihkutilat ja pysäköintitilaa.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Metallimiehenkuja 10
Kaupunginosa Otaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 15.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Hyvät kulkuyhteydet myös omalla autolla.
Palvelut Kävelyetäisyydellä Otaniemen alueen palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo