Toimistotila, Pitäjänmäki

Kutomotie 2 - 246.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja siistiä toimistotilaa Pitäjänmäellä, Moveres Business Gardenissa.

Tila on kooltaan 246 m2 ja se sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimisto on huoneellinen ja siihen kuuluu oma keittiöpiste. Kiinteistön tilat ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

Moveres Business Park eli Kutomotie 2 on vuonna 2009 valmistunut toimistokiinteistö, joka sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Pitäjänmäentien varrella. Moveres on moderni kiinteistö, josta löytyy monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Palveluihin lukeutuvat mm. vastaanotto, henkilöstöravintola, kuntosali ja pysäköintihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Kutomotie 2
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 246.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 15.5 - 19.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Talon edessä on bussipysäkki. Valimon juna-asema on alle kilometrin päässä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu sekä suosittu ja laadukas lounasravintola. Rakennuksessa on myös kuntosali. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa hallista. Talossa on suihku- ja pukuhuonetilat pyöräilijöille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo