Varastotilat, Vuosaari

Rahtarinkatu 5 - 97.00 m²

Toimitilan kuvaus

Monitoimista varastotilaa Vuosaaren satamakeskuksessa.

Vuokrattavissa 97m2 varastotila, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Sopii esimerkiksi pienvarastoksi. Tilaan joutuu kulkemaan kolmen oven kautta ja se on korkeudeltaan toimistohuoneen korkuinen ja tapainen.

Rahtarinkatu 5 eli Vuosaaren Rahtarinpuisto on moderni varasto- ja teollisuuskiinteistö Vuosaaren satamassa, johon on hyvät kulkuyhteydet Kehä III pitkin. Sijainti on erinomainen maahantuontiin ja maastavientiin keskittyneille yrityksille. Tällä hetkellä kiinteistössä mm. logistiikka- ja kuljetusalan toimijoita.

Kiinteistö on rakennettu vuonna 2009 ja sen tilat ovat nykyaikaisten vaatimusten mukaisia. Piha-alue on asfaltoitu. Palveluina kiinteistössä mm. lounasravintola ja erikseen vuokrattavissa olevat edustustilat.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Rahtarinkatu 5
Kaupunginosa Vuosaari
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 97.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka E2007
Neliöhintaluokka 9.7 - 13.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Rakennus sijaitsee liikenneyhteyksiltään keskeisellä paikalla, missä Kehä I ja Kehä III kohtaavat. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on 15 min. matka. Sijainti Vuosaaren satamakeskuksen portilla korjaamo- ja huoltotoimintojen alueella.
Palvelut Kiinteistössä on lounasravintola. Käytössä tyylikkäät sauna- ja edustustilat, joihin on mahdollista saada myös tarjoilu.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo