Toimistotila, Vantaankoski

Vantaankoskentie 14 - 15.20 m²

Toimitilan kuvaus

Pientoimistotilaa Business Park Kehämyllyssä, Kehä III:n ja Tampereen moottoritien kulmauksessa.

Tämä toimistohotelli Kehämylly sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa ja tarjoaa toimistotiloja kokoluokissa 10-40m2. Kuvat ovat yleiskuvia toimistohotellin tiloista.

Vantaankoskentie 14 eli Business Park Kehämylly on toimitilakiinteistö helposti saavutettavissa olevalla paikalla, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kulmassa. Kiinteistössä on Reguksen toimistohotellin lisäksi lounasravintola ja hyvin pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Vantaankoskentie 14
Kaupunginosa Vantaankoski
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 15.20 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kohteeseen on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja helppo tulla myös omalla autolla. Kiinteistö sijaitsee Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n kulmauksessa.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu- ja lounasravintola. Regus tarjoaa lisäksi mm. seuraavia palveluita: neuvottelutilat ja kokouspalvelut, päivätoimistoja sekä postitus- ja puhelinpalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo