Toimistotila, Niittykumpu

Kappelikuja 4 - 2000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Espoon Niittykummussa.

Tämä Niittykummussa sijaitseva on kokonaan vuokrattavissa yhdelle käyttäjälle. Kokonaisala on 2000m2 ja toimistotilat sijaitsevat 1-3. kerroksissa. Kiinteistön 4. kerroksessa on hienot saunatilat, takkahuone sekä terassi. Huoneiden seinät ovat ääntä eristävää lasia, mikä tuo tilaan valoa. Kiinteistö on remontoitu nykyaikaiseksi vuonna 2012.

Kappelikuja 4 on toimistokiinteistö Espoon Niittykummussa. Upea toimistotalo sopii hyvin esim. keskikokoisen yrityksen pääkonttoriksi. Talossa on näyttävä sisääntuloaula, josta löytyy myös upea lasikatto. Kiinteistö on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Länsiväylältä pääsee nopeasti Helsingin keskustaan ja Niittykummunkin metroasema on kävelymatkan päässä.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Kappelikuja 4
Kaupunginosa Niittykumpu
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2000.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä II ja Länsiväylä välittömässä läheisyydessä. Niittykummun metroasemalle matkaa alle 500 metriä. Lähin bussipysäkki n. 300 metrin päässä.


Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita. Kauppakeskus Niitty alle 500 metrin päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo