Varastotilat, Pitäjänmäki

Kutomotie 16-18 - 333.00 m²

Toimitilan kuvaus

Varastotilaa Kutomon toimistohotellista Helsingin Pitäjänmäessä.

Tämä 333m2 varasto sijaitsee kiinteistön -1. kerroksessa. Tilaan pääsee pakettiautolla aivan viereen ja tilaan on leveät ovet.

Kutomo Business Parkiin on tehty kattavat remontit, joten se on nykyaikaisten standardien mukainen. Tilat ovat jäähdytettyjä ja asiakkaan tarpeiden mukaan muunneltavissa. Kiinteistössä myös monipuoliset palvelut, lastauslaituri ja tavarahissi.

Kysy lisää numerosta 044 7234 700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Kutomotie 16-18
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 333.00 m²
Kerros -1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 8 - 12€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Junat, bussit. Hyvät kulkuyhteydet Vihdintietä pitkin, Turunväylän, Hämeenlinnanväylän ja Kehä I:n kautta.
Palvelut Pitäjänmäen alueen palvelut. Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, saunatilat ja vuokralaisille ilmainen kuntosali. Mahdollisuus saada ilmaisia parkkipaikkoja talon omasta parkkihallista suhteutettuna vuokrattuun pinta-alaan.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo