Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 13 - 276.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimitilaa HTC Waterfrontista, Espoon Keilaniemestä.

Tämä 276m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila koostuu 7 huoneesta sekä avotilasta. Tila on muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

HTC Keilaniemi Waterfrontilla on erinomainen sijainti yhä parantuvien liikenneyhteyksien varrella aivan meren äärellä. HTC Keilaniemi tarjoaa yrityksille monipuoliset palvelut sekä nykyaikaiset ja laadukkaat toimitilat, joissa osassa upeat näköalat merelle ja uusin jäähdytysteknologia. Tiloja on mahdollisuus muunnella asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Aulapalvelut varmistavat, että vieraanne löytävät oikeaan paikkaan, kiinteistössä on oma ravintola sekä neuvottelutiloja ja autolle on mahdollista saada paikka autohallista. Lisäksi kohteen pihalla on runsaasti autopaikkoja talon käyttäjille sekä kiinteistössä vieraileville. Sähköautolle on muutama latauspiste sekä työmatkapyöräilijät on huomioitu pyöräparkilla ja suihkutiloilla kiinteistössä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 13
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokrattavat
Pinta-ala 276.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet, sijaitsee Turun moottoritien, Länsiväylän ja Kehä I:n läheisyydessä. Lentokentälle noin 25 km.
Palvelut HTC Keilaniemi tarjoaa monipuoliset palvelut, muun muassa keskus-, postitus- ja siivouspalvelut, catering- ja neuvottelupalvelut, autonpesu- ja -vuokrauspalvelut, parturi-kampaaja-, hieronta- ja pesulapalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja näistä kohteista
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo