Toimistotila, Kalasatama

Hermannin rantatie 9 A - 522.00 m²

Toimitilan kuvaus

Kalasataman Horisontti on 26-kerroksinen toimistotorni, Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. Horisontti valmistuu vuonna 2025 Helsingin Kalasatamaan, kauppakeskus REDI:n yläpuolelle, ja se kohoaa jopa 109 metriin. Näköalat ovat siis paremmat kuin missään muualla.

Tämä 522m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 13. kerroksessa. Kerros on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 190m2 ja 330m2 kokoisiin osiin.

Kerroksissa 1-5 on kauppakeskus REDIn palvelut ravintolamaailmoineen. Vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 12-23. Horisontin upea näköalaravintola tulee kerrokseen 24.Horisontin kerrospinta-ala on noin 500 m2, ja se soveltuu noin 70 työpisteelle. Kerroksen voi vuokrata kokonaan omaan käyttöön tai jakaa kahdelle käyttäjälle. Kuvat ovat havainnekuvia tulevista tiloista.

Horisontti tarjoaa yrityksille aivan uniikin työskentely-ympäristön, mutta myös palvelut aivan jalkojen juurelle. Kauppakeskuksen palvelut ovat hissiyhteyden päässä ja metrollekin pääsee kuivin jaloin työpisteeltä. Kalasatama ja REDI:n ympäristö on kiinnostava, kehittyvä ja vilkas työskentelyalue. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja autopaikkojakin löytyy yli 2000.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Hermannin rantatie 9 A
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 522.00 m²
Kerros 13 Kerros
Energialuokka B2018
Neliöhintaluokka 33.5 - 37.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet REDI:n yhteydessä on Kalasataman metroasema, josta pääsee Helsingin keskustaan 6 minuutissa. Lentokentälle on noin 30 minuutin ajomatka. Alueelle on myös hyvät bussiyhteydet. Omalla autolla kulkevia varten on runsaasti autopaikkoja. Hallista löytyy yli 2000 parkkipaikkaa ja sähköautojen latauspisteitä.
Palvelut Kauppakeskus REDI:stä löytyy palveluja joka lähtöön. Kuntosali, lääkäriasema, lounasravintoloita, päivittäistavarakauppoja, erikoisliikkeitä sekä tiloja asiakastilaisuuksia varten. Voit myös tilata vaikka ruokaostokset valmiiksi odottamaan kotiin lähtöä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo