Toimistotila, Iso-Heikkilä

Artturinkatu 2 - 375.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Turun Saippua Centerissä.

Tämä edustava 375m2 toimistotila sjiaitsee C-portaan 3. kerroksessa. Toimisto on vasta remontoitu, ja siinä on huonekohtainen jäähdytys. Tila koostuu erikokoisista työhuoneista ja avotilasta sekä omista keittiö- ja wc-tiloista. Toimistoon on mahdollista saada oma suihku työmatkapyöräilijöitä varten.

Artturinkatu 2 eli Saippua Center sijaitsee Turussa, Iso-Heikkilän alueella. Turun keskustan palvelut ovat aivan kivenheiton päässä. Alueella on runsaasti lounasravintoloita, hyvät päivittäistavarapalvelut, kuntosaleja ja erilaisia erikoisliikkeitä. Kiinteistön pihalla on iso pysäköintialue, jossa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Artturinkatu 2
Kaupunginosa Iso-Heikkilä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 375.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13 - 17€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet busseilla. Juna-asemalle noin kilometrin matka ja Turun satamaan 2,5 kilometrin matka.
Palvelut Turun keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Lähellä useita lounasravintoloita, hyvät liikuntapalvelut, päivittäistavarakauppa ja erikoisliikkeitä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo