Toimistotila, Ydinkeskusta

Vuorikatu 20 - 341.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Vuorikadulla Kaisaniemessä.

Kiinteistön 3. kerroksessa on vuokrattavana 341m2 toimistotila. Tila koostuu avotilasta, huoneista sekä omista sosiaalitiloista. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Vuorikatu 20 on toimistokiinteistö, joka sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kaisaniemen ja Kluuvin läheisyydessä. Sen tilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistö on saneerattu vuonna 2019. Valoa ja avaruutta tiloihin tuo keskellä B-taloa oleva atrium. Lisäksi kiinteistöllä on kodikas sisäpiha.

Tämän arvokiinteistön on suunnitellut arkkitehti Lars Eklund ja rakennuksessa toimi alunperin Tampereen Rohdos (nyk. Tamro). Kiinteistö peruskorjattiin täysin vuonna 2005, jonka jälkeen tilat ovat pitkälti olleet Poliisihallituksen käytössä. Tiloissa on jäähdytys ja tekniikka on nykyvaatimusten mukaista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Vuorikatu 20
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 341.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 30.9 - 34.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Raitiovaunu- ja bussipysäkille sekä metron sisäänkäyntiin matkaa noin 100 metriä. Kiinteistössä pieni pysäköintihalli ja lähes vieressä Kluuvin pysäköintihalli.
Palvelut Kaisaniemen ja keskustan alueen palvelut kaikki lähellä. Kiinteistössä lounasravintola.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo