Varastotilat, Piispankylä

Kisällintie 12 - 5400.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tuotanto-/varastotilaa Vantaan Piispankylässä.

Kiinteistön 1. kerroksesta vuokrattavana 5400 m2 siistiä tuotanto-/varastotilaa. Tilan korkeus on noin 6 metriä (palkkien kohdalla matalampaa) ja tilaan kuuluu korkea nosto-ovi, lastaustauskuja ja lastauslaituri. Tiloihin pääsee luonnonvaloa ikkunoista. Tuotantotilasta löytyy lattiakaivot ja ilmastointi on uusittu nykyaikaiseksi. Tilaan on mahdollista rakentaa toimistoa 350 neliötä. Kokonaisuus on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle n. 2350 m2 ja 3050m2 osiin.

Kisällintie 12 sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa, Hämeenlinnanväylän kupeessa. Kivistön päivittäispalvelut ja juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Kisällintie 12
Kaupunginosa Piispankylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 5400.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 6 - 10€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kivistön juna-asemalle 700 metriä. Vanhan Hämeenlinnantien läheisyydessä. Lähellä Hämeenlinnanväylää, Kehä III:sta ja Helsinki-Vantaan lentoasemaa.
Palvelut Kivistön päivittäispalvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo