Toimistotila, Mikkelä

Mikkelänkallio 3 - 100.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Espoon Mikkelässä.

Kiinteistön 2. kerroksesta on mahdollista vuokrata noin 200m2 kokoinen toimistohuoneisto. Tilavaihtoehtoja on kolme. Ensimmäiseen tilavaihtoehtoon mahtuu noin 13 työpistettä. Tilaan kuuluu taukotila, työhuoneita sekä neuvottelutila. Toiseen vaihtoehtoon mahtuu 7-8 työpistettä, ja siihen on mahdollista toteuttaa edustava neuvottelutila. Tilaan on mahdollista saada oma sisäänkäynti. Kolmanteen tilavaihtoehtoon mahtuu 12 työpistettä, ja myös siihen on mahdollista toteuttaa edustava neuvottelutila. Toisen ja kolmannen tilavaihtoehdon yhteydessä on mahdollista vuokrata 3. kerroksen 90m2 kokoiset saunatilat. Kaikissa tilavaihtoehdoissa on oma wc, mutta omaa keittiötä ei ole. Yhteiskäyttökeittiö on mahdollista järjestää. Kiinteistön 1. kerroksessa on yhteinen taukotila ja neuvottelutila.

Toimistohuoneistosta on myös mahdollista vuokrata 4-5 työhuonetta eli noin 100m2 kokoinen osuus.

Mikkelänkallio 3 on toimistokiinteistö Espoon Mikkelässä, Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Alueelle on hyvät bussiyhteydet. Parkkipaikkoja on mahdollista saada kiinteistön pihalta. Parkkipaikalla on myös sähköautojen latauspaikkoja. Kiinteistön kellarikerroksessa on arkistotiloja sekä suihkutilat työmatkapyöräilijöitä varten.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (19)
Kohteen tiedot
Sijainti Mikkelänkallio 3
Kaupunginosa Mikkelä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 100.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 11 - 15€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Kehä III:sta pitkin. Kiinteistön pihalla pysäköintitilaa.
Palvelut Lähellä pikaruokaravintola, huoltoasema ja ruokakauppa. Espoon keskuksen palvelut lyhyen ajomatkan päässä. Kiinteistössä suihkutilat työmatkapyöräilijöille. Kiinteistön pihalla on sähköautojen latauspaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo