Toimistotila, Pitäjänmäki

Valimotie 17-19 - 4385.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Pitäjänmäellä, Vihdintien varrella.

Tämä 4385m2 toimistokokonaisuus sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa ja se on heti vapaa. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Valimotie 17-19 on toimistokiinteistö Helsingin Pitäjänmäessä. Se tarjoaa muuntojoustavat toimitilat kaikenkokoisille yrityksille. Kiinteistö on hyvällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Valimotien juna-asema on n. 500 metrin päässä. Myös pysäköintitilaa löytyy runsaasti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Valimotie 17-19
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 4385.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät yhteydet sekä autolla että julkisella liikenteellä. Vihdintien vieressä. Hyvät yhteydet myös Turunväylää, Hämeenlinnanväylää sekä Kehä I:stä pitkin.
Palvelut Vuokralaisten käytössä on seuraavat palvelut: aulapalvelu, ravintola, henkilökunnan virkistäytymistilat uima-altaineen, edustustilat ja auditorio. Muut palvelut lähellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo