Toimistotila, Kalasatama

Sörnäistenkatu 1 - 728.50 m²

Toimitilan kuvaus

Tulevaisuuden toimistotilaa Kalasatamassa.

Kiinteistön 4. kerroksessa on pientoimistoalue, josta on vuokrattavissa tilakokoja alkaen 38m2 jopa yli 700m2 asti. Kerroksessa on kattavat yhteiskäyttötilat. Tässä 728,5m2 toimistossa on avotilan lisäksi neuvotteluhuoneita.

Sörnäistenkatu 1 on toimistokiinteistö Kalasatamassa. Kohde on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Alue sopii etenkin nuorelle ja luovalle yrityksille, sillä alue kasvaa ja uudistuu lähivuosien aikana vielä lisää. Kiinteistössä on korkeatasoiset palvelut, joihin lukeutuu mm. aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Sörnäistenkatu 1
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 728.50 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet sekä autolla että julkisella liikenteellä. Lyhyt kävelymatka metroasemalle.
Palvelut Rakennuksessa aulapalvelu, lounasravintola, kokoustilat, kuntosali ja parkkihalli. Kellarissa myös vuokrattavana pieniä varastotiloja. Sörnäisten muut palvelut lähietäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo