Toimistotila, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 8-10 - 456.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa vuonna 2021 saneerauksesta valmistuvaa toimitilaa Hakaniemestä.

Vuokrattavaa toimitilaa on yhteensä yli 22 000m2 8 kerroksessa. Kiinteistön tilat saneerataan, ja ne valmistuvat loppuvuodesta 2021. Saneerauksen jälkeen kiinteistöön syntyy korkealaatuisia ja monenlaisiin tarpeisiin sopivia toimitiloja. Kuvat ovat havainnekuvia tulevista tiloista.

Kerrokset 1-7 on mahdollista vuokrata omina kokonaisuuksinaan. Kerroskoko on 2900m2, ja se voidaan myös jakaa useammalle käyttäjälle. Kerroksia on mahdollista myös yhdistää aina 10 000m2 asti.

Siltasaari 10 -hanke herättää uudelleen eloon Hakaniemen alueen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kiinteistön. Kun haluat yrityksellesi inspiroivan työympäristön ja yksilölliset, tarpeidenne mukaan suunnitellut toimitilat, on Siltasaari 10 oikea valinta.

Kiinteistön katutasossa on päivittäistavarakauppa, liiketiloja ja ravintoloita. Toiseen kerrokseen rakennetaan toimistotilojen Welcome Desk, yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja edustustilat sekä co-working- ja ravintola-alue. Vuokralaisia palvelevat myös auto- ja pyöräpaikoitus. Kiinteistössä tulee yhdistymään liikemaailma, kulttuuri ja vapaa-aika. Se houkuttelee paikalle niin työntekijät kuin alueen asukkaatkin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Siltasaarenkatu 8-10
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 456.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 28 - 32€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Hakaniemen metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit vieressä.
Palvelut Kiinteistöön tulee pt-kauppa, ravintoloita ja kahviloita, co-working-tiloja, pyöräparkki ja pukuhuonetilat. Pysäköintitilaa on omassa hallissa kahdessa eri kerroksessa. Vieressä myös Hakaniemen tori ja alueen muut palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo