Toimistotila, Ruskeasuo

Mannerheimintie 113 - 666.50 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Aitio Business Parkissa, Ruskeasuolla.

Tämä 666,50 m2 kokonaisuus kattaa Verdi-talon 3. kerroksen. Tila on mahdollista jakaa neljään pienempään 145 m2, 172 m2, 150 m2 ja 179 m2 osaan.

Aitio Business Parkin toimitilat on helppo toteuttaa täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimistoihin kuuluu oma wc ja avokeittiö, jonka lisäksi jokaisessa kerroksessa on inva-wc. Kiinteistössä toimii Annin Juhlapalvelu, joka takaa onnistuneet yritystilaisuudet, jotka voi järjestää esimerikiksi kiinteistön edustavassa juhlasalissa. Kolmikerroksisessa lämpimässä parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Mannerheimintie 113
Kaupunginosa Ruskeasuo
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 666.50 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka A
Neliöhintaluokka 22.3 - 26.3€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet. Raitiovaunut ja bussit tulevat viereen.
Palvelut Laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen tarpeiden ja valinnan mukaisesti. Kiinteistössä toimii David showroom, jonka tilat ovat kuntosalikäytössä. Saatavilla myös varastotilaa. Parkkihallista löytyy myös sähköautopaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo