Toimistotila, Kupittaa

Joukahaisenkatu 6 - 241.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Turun Kupittaalla, Intelligate II -talossa.

Tämä tila on kooltaan 241m2 ja se sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, muutama huone sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Joukahaisenkatu 6 eli Intelligate II on osa Kupittaan kolmiota, joka koostuu tällä hetkellä kahdesta eri kiinteistöstä. Tämä kokonaisuus sijaitsee Kupittaan yrityskeskittymässä, Kupittaan juna-aseman läheisyydessä. Lähellä on myös monipuoliset palvelut. Alue tunnetaan vahvasti terveydenhuolto-, IT- ja finanssialan toimipaikkana. Kiinteistön tilat ovat hyväkuntoisia, avaria ja moderneja. Ne ovat myös helposti muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistöä rakennettaessa on kiinnitetty huomiota myös energiatehokkuuteen ja kiinteistöteknisiin järjestelmiin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Joukahaisenkatu 6
Kaupunginosa Kupittaa
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 241.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18.4 - 22.4€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Sijaitsee Helsingin moottoritien varrella. Kupittaan asema kävelymatkan päässä, hyvät bussiyhteydet.
Palvelut Kiinteistössä henkilöstöravintola, lähellä lisäksi useita muita lounasravintoloita. Pysäköintipaikkoja vuokrattavissa kellarikerroksesta. Erikokoisia kokoustiloja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo