Toimistotila, Ilmala

Ilmalantori - 2000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uusi toimistokiinteistö valmistuu Helsingin Ilmalaan loppuvuodesta 2022.

Ilmalanlinna on huippumoderni toimistotalo, joka valmistuu parhaillaan rakennettavalle Ilmalantorille. Kiinteistöön tulee 12500m2 modernia toimistotilaa kuuteen kerrokseen. Toimitilat suunnitellaan työntekijöiden tarpeet huomioiden. Kiinteistön kerroskoko on 2000m2.

Ilmalanlinnan tilojen ja palvelujen suunnittelun lähtökohtana ovat tyytyväiset työntekijät. Tilat suunnitellaan tukemaan monimuotoista työskentelyä. Talotekniikkaan kiinnitetään erityistä huomiota. Tavoitteena on, että Ilmalanlinna on taloteknisesti, palveluiltaan ja saavutettavuudeltaan kokonaisekologinen. Myös materiaali- ja kalusteratkaisuissa kiinnitetään huomiota vähäpäästöisyyteen ja kierrätettävyyteen.

Ilmalanlinnaan on suunnitteilla korkeatasoiset etäyhteysneuvottelutilat, joogasali, monipuolinen ravintolamaailma, postin noutopiste, kirkasvalokeskus kaamosta helpottamaan sekä joustotiloja vuokralaisten käyttöön.

Ilmalanlinnan pääsisäänkäynti on Ilmalantorilla, josta pääsee suoraan ratikkaan. Juna-asema on lähellä ja autolla pääsee suoraan lämpimään parkkihalliin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Ilmalantori
Kaupunginosa Ilmala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2000.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistön edessä on raitiovaunupysäkki. Hyvät yhteydet myös junilla ja omalla autolla.
Palvelut Kiinteistöön tulee monipuoliset palvelut tukemaan työn tekemistä ja viihtymistä. Triplan kattava liike- ja ravintolavalikoima on lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo