Toimistotila, Ilmala

Ilmalanrinne 1 - 328.50 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta toimistotilaa Helsingin Ilmalassa, Ilmalanlinnassa.

Tämä 328,5m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilan huonejako voidaan toteuttaa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Ilmalanlinna on huippumoderni toimistotalo, ja sinne valmistui 12500m2 modernia toimistotilaa kuuteen kerrokseen. Toimitilat on suunniteltu työntekijöiden tarpeet huomioiden. Kiinteistö valmistui keväällä 2023.

Ilmalanlinnan tilojen ja palvelujen suunnittelun lähtökohtana ovat tyytyväiset työntekijät. Tilat suunniteltiin tukemaan monimuotoista työskentelyä. Talotekniikkaan kiinnitettiin erityistä huomiota. Ilmalanlinna on taloteknisesti, palveluiltaan ja saavutettavuudeltaan kokonaisekologinen. Myös materiaali- ja kalusteratkaisuissa kiinnitettiin huomiota vähäpäästöisyyteen ja kierrätettävyyteen.

Ilmalanlinnassa on korkeatasoiset etäyhteysneuvottelutilat, joogasali, monipuolinen ravintolamaailma, postin noutopiste, kirkasvalokeskus kaamosta helpottamaan sekä joustotiloja vuokralaisten käyttöön. Kiinteistön pääsisäänkäynti on Ilmalantorilla, josta pääsee suoraan ratikkaan. Juna-asema on lähellä ja autolla pääsee suoraan lämpimään parkkihalliin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Ilmalanrinne 1
Kaupunginosa Ilmala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 328.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistön edessä on raitiovaunupysäkki. Hyvät yhteydet myös junilla ja omalla autolla.
Palvelut Kiinteistöön tulee monipuoliset palvelut tukemaan työn tekemistä ja viihtymistä. Triplan kattava liike- ja ravintolavalikoima on lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo