Toimistotila, Kyttälä

Pakkahuoneenaukio 2 - 4107.50 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Tampereen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, Pendoliinossa.

Kiinteistössä vuokrattavana toimistotilaa yhteensä 4107,5m2. Tilat jakautuvat kerroksiin 2, 4 ja 5. Kerrokset on mahdollista vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Huoneiden seinät ovat kevyitä, joten kerroksia on mahdollista avartaa tarvittaessa.

Vuonna 2007 valmistuneen kiinteistön toimistotilat ovat valoisia ja edustavia. Kohde sijaitsee uniikilla paikalla aivan Tampereen rautatieaseman kupeessa. Rakennuksesta on jalankulkuyhteys rautatieasemalle uutta alikulkutunnelia pitkin. Rautatieaseman toiselta puolelta avautuu Hämeenkatu ja kaikki keskustan monipuoliset palvelut. Kiinteistön kivijalassa toimii päivittäistavarakauppa. Vieressä sijaitsee myös Tullin kauppakeskus lukuisine lounasravintoloineen ja lisäksi alueella on useita hotelleja. Vuokralaisille on tarjolla hyvät pysäköintimahdollisuudet. Kiinteistön kellarikerroksessa on suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöitä varten.

Kohde sijaitsee historiaa huokuvalla Tullinaukiolla. Tänä päivänä Tullin alueella sijaitsee kauppakeskuksen lisäksi Tampereen yliopiston tiloja ja pienteollisuutta. Vireällä aukiolla on myös ravintola- ja kulttuuritoimintaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Pakkahuoneenaukio 2
Kaupunginosa Kyttälä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 4107.50 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.
Palvelut Kiinteistön alakerrassa S-market Pendoliino ja vieressä Tullintori loistavine lounasravintoloineen ja palveluineen.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo