Toimistotila, Ydinkeskusta

Mikonkatu 19 - 210.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Helsingin ydinkeskustasta, Fenniakorttelista.

Tämä toimisto on kooltaan 210m2 ja sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila koostuu avotilasta, sekä muutamasta huoneesta. Lisäksi tilassa on omat keittiö- ja wc-tilat. Mahdollista myös muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Mikonkatu 19 on osa Fenniakorttelia, joka tarjoaa sekä sijainniltaan että saavutettavuudeltaan loistavat puitteet liiketoiminnalle. Toimitilat ovat nykyaikaisesti varustettuja, ilmastoituja ja jäähdytettyjä. Sijainti aivan rautatieaseman sekä Rautatientorin linja-autoaseman vieressä takaa loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Myös Kaisaniemen metroasema on aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Henkilöautoilijoille löytyy parkkitilaa Engelin ja Kluuvin pysäköintilaitoksissa.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerota 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Mikonkatu 19
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 210.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka G2007
Neliöhintaluokka 31 - 35€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet metrolla, bussilla, junalla sekä raitiovaunulla. Kiinteistö sijaitsee Rautatientorin laidalla.
Palvelut Keskustan kattavat palvelut lähietäisyydellä. Lähellä myös useita pysäköintihalleja. Fennia-korttelista löytyy mm. ruokaravintola Siipiweikot ja Vapiano.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo