Toimistotila, Kalasatama

Työpajankatu 9 - 393.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kyseinen hiljattain remontoitu 393 m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on muuttovalmis. Toimistossa on toimiva pohjaratkaisu ja ikkunat pohjoiseen ja etelään. Sisäänkäynnin aulan yhteydessä on erillinen työtila. Toimistossa on avotilaa sekä pieniä kokous-/hiljaisen työn tiloja. Toimistossa on myös siisti keittiö. Kokonaisuuteen sisältyy 16m2 aulajyvitys.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Työpajankatu 9
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 393.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka C2018
Neliöhintaluokka 19.5 - 23.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, henkilöstöravintola, parkkihalli, kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo