Toimistotila, Ruoholahti

Tammasaarenlaituri 3 - 217.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa merellisestä Ruoholahdesta.

Tämä 217m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilassa on avotilaa ja neuvotteluhuoneita sekä merelliset maisemat. Toimisto remontoidaan uudelle vuokralaiselle.

Tammasaarenlaituri 3 eli Itämerentalo sijaitsee Ruoholahdessa, Lauttasaaren sillan kupeessa, Kaapelitehtaan vieressä. Tämä toimistokiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen avaria toimitiloja merinäköalalla. Kiinteistö on saneerattu täysin vuonna 2003, joten tekniikka on nykyaikaista ja sen tilat muuntautuvat helposti erilaista vuokralaisten tarpeisiin. Kiinteistössä on aulapalvelu, neuvotteluhuoneita, lounasravintola ja oma pysäköintihalli. Kävelyetäisyydellä mm. metro ja Ruoholahden kauppakeskuksen palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Tammasaarenlaituri 3
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 217.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 21 - 25€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Metroasema kävelyetäisyydellä. Lähellä Länsiväylää.
Palvelut Rakennuksessa lounasravintola ja aulapalvelu. Lähellä myös Kauppakeskus Ruoholahden monipuoliset palvelut. Rakennuksessa autohalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo