Liiketilat, Keskusta Tampere

Vuolteenkatu 2 - 306.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimisto-/liiketilaa kauppakeskus Ratinan läheisyydestä.

Tämä 306m2 tila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Tila on avotilaa, jossa on omat sosiaalitilat. Tila soveltuu liiketilaksi tai toimistokäyttöön.

Vuolteenkatu 2 on uusi huippumoderni toimistorakennus kauppakeskus Ratinan välittömässä läheisyydessä. Kiinteistö valmistui kesällä 2020. Kauppakeskus Ratina on Tampereen suurin kauppakeskus, joka avasi ovensa vuonna 2018. Ratinassa on yli 100 liikettä, joista noin viidesosa on ravintoloita ja kahviloita. Ratinan parkkihallissa on 1200 pysäköintipaikkaa ja julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Vuolteenkatu 2
Kaupunginosa Keskusta Tampere
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 306.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Pysäköintihallissa 1200 autopaikkaa.
Palvelut Kauppakeskuksessa on monipuolinen palvelu-, erikoisliike- ja päivittäistavaroiden valikoima. Lisäksi yli 20 kahvila- ja ravintolatoimijaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo