Toimistotila, Malmi

Malmin raitti 17 - 145.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista ja persoonallista toimistotilaa Hankkijan entisessä viljavarastossa Malmilla.

Kyseinen 145m2 toimisto sijaitsee kiinteistön B-rapun 3. kerroksessa ja se koostuu avonaisesta tilasta, kolmesta erillisestä toimistohuoneesta sekä omista keittiö- ja wc-tiloista. Tila soveltuu esimerkiksi suunnittelu- maahantuonti ja studiotoimintaan.

Malmin raitti 17 tunnetaan parhaiten Hankkijan entisenä viljavarastona. Kiinteistön tilat on saneerattu nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Kiinteistö sijaitsee kävelyetäisyydellä Malmin juna-asemasta, ja sitä ympäröivistä kaupallisista palveluista. Lyhyt ajomatka Kehä I:lle ja Lahdenväylälle.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Malmin raitti 17
Kaupunginosa Malmi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 145.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Malmin juna-asema kävelyetäisyydellä. Bussipysäkki lähellä. Hyvät yhteydet Kehä I:stä ja Lahdenväylää pitkin.
Palvelut Malmin monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä. Parkkipaikkoja saatavilla pihalla ja viereisen palloiluhallin parkkipaikalta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo