Toimistotila, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 12 - 69.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana muuttovalmista toimistotilaa Hakaniemen Paasitalossa.

Kiinteistön 8. kerroksessa on tyylikäs pientoimistoalue, joka tarjoaa muuttovalmiita ja loft-henkisiä pientoimistoja. Kerroksessa on kaksi lounge-tilaa, kaksi neuvotteluhuonetta ja puhelinkoppia, suihkutilat ja sosiaalitilat, jotka ovat vuokralaisten yhteiskäytössä. Tiloja vuokrataan joustavin sopimusehdoin. Tämä 69m2 toimisto on pohjakuvassa numero 7.

Siltasaarenkatu 12 eli Paasitalo on toimisto- ja liikekiinteistö Hakaniemen sykkeessä. Kiinteistön toimitilat ovat nykyaikaistettu ja ne ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Tilat ovat varusteltu CAT-6 tietoliikenneyhteydellä ja jäähdytetyllä ilmastoinnilla. Ikkunoista on näkymät joko Hakaniemen, Paasivuorenpuistikon tai meren suuntaan. Ympärillä Hakaniemen monipuolistuva palveluvalikoima.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Siltasaarenkatu 12
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 69.00 m²
Kerros 8 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 39.2 - 43.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita ja muut Hakaniemen palvelut. Merihaan pysäköintihallista vuokrattavana autopaikkoja. Kiinteistössä suihku- ja pukuhuonetilat pyöräilijöille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo