Toimistotila, Merihaka

Haapaniemenkatu 7-9 - 1203.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edullista toimistotilaa Helsingin Merihaassa.

Tämä toimistotila on kooltaan 1203m2, ja se kattaa kiinteistön 2. kerroksen. Toimisto on huoneellinen, ja siihen kuuluvat omat wc- ja keittiötilat. Kerros on mahdollista jakaa kolmelle käyttäjälle, 185m2, 562m2 ja 456m2 kokoisiin osiin. Toimisto on peruskuntoinen, ja se on mahdollista pintaremontoida uudelle vuokralaiselle. Kuvat ovat havainnekuvia jo remontoiduista tiloista.

Haapaniemenkatu 7-9 eli Meritorni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Hakaniemen toria. Kiinteistön lähettyvillä on lounasravintola, päivittäistavarakauppa ja apteekki. Keskustan palvelut lyhyen matkan päässä. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Haapaniemenkatu 7-9
Kaupunginosa Merihaka
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1203.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 14 - 18€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät raitiovaunu- ja metroyhteydet. Nelostien läheisyydessä.
Palvelut Hakaniemen ja Merihaan alueen palvelut lähistöllä. Helsingin keskustan monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä lounasravintola. Lähellä mm. päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo