Varastotilat, Vuosaari

Seilorinkatu 1 - 5400.00 m²

Toimitilan kuvaus

Terminaali-/varastotilaa erinomaisella sijainnilla Vuosaaren sataman logistiikkakeskuksessa.

Kyseinen 5400m2 tila sijaitsee kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa. Varastossa on 13 lastaustaskua, lastauslaituri ja ajoluiska sisäänajoa varten. Lastausalue on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteen tarpeet huomioiden. Tilaan kuuluu n. 200m2 toimisto- ja sosiaalitilat. Varaston lattiakantavuus on 4000kg/m2 ja vapaa korkeus on 6 metriä.

Vuosaaren Logistiikkakeskuksen modernit tilat tarjoavat yrityksille nykyaikaiset puitteet ja hyvät palvelut yritystoiminnan tueksi. Tilat soveltuvat sekä pitkäaikaiselle varastoinnille että nopeaan läpivirtaukseen. Tilojen vapaa korkeus on joko 6 tai 9 metriä. Lämpötila on säädettävissä +8°C, +13°C tai +17°C asteiseksi. Tässä kohteessa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

Logistiikkakeskus sijaitsee Vuosaaren satamakeskuksen ytimessä, johon on hyvät kulkuyhteydet Kehä III pitkin. Terminaalialueilta ja laitureilta on myös raideyhteys Keravan kauttaa päärataan.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Seilorinkatu 1
Kaupunginosa Vuosaari
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 5400.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Logistiikkakeskuksesta on erinomaiset liikenneyhteydet koko maahan. Kehä III on erittäin lähellä ja se mahdollistaa nopeat kuljetukset eri puolille Suomea. Alueelle tulee myös oma rataverkko, joka yhdistyy päärataan.
Palvelut Porttikeskuksessa on tarjolla useita toimistopalveluita kuten vastaanotto, puhelinvaihde ja postituspalvelut. Kiinteistössä on henkilöstöravintola, kahvila ja catering-palveluita. Lisäksi vuokralaisten käytössä on muun muassa kuntosali sekä sauna- ja edustustilat.

Logistiikkakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa konttien ja trailerien siirto- ja korjauspalveluita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo