Toimistotila, Helsinki-Vantaan lentoasema

Tietotie 9 - 1000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uudenveroista toimistotilaa Helsinki-Vantaan lentokentän alueella.

Kyseinen 1000m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimisto on siistissä kunnossa ja muuttovalmis.

Tietotie 9 on toimistokiinteistö Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Se on valmistunut vuonna 2013 ja sen toimitilat tarjoavat vuokralaisilleen kansainvälisen ja modernin työympäristön. Tilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio, lounasravintola sekä edustustilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Tietotie 9
Kaupunginosa Helsinki-Vantaan lentoasema
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1000.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 21.5 - 25.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Tietotie sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Automatka Helsingin keskustasta kestää noin puoli tuntia. Paikalle pääsee myös helposti useilla busseilla sekä junalla. Uuden Kehäradan seisake lähellä kiinteistöä.
Palvelut Kiinteistössä korkeatasoiset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, lounasravintola, neuvottelutilat sekä tax-free -kauppa. Vuokrattavana myös edustussaunatilat. Kiinteistössä on pyöräparkki ja suihkutilat. Autopaikkoja löytyy runsaasti. Lentokentän alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo