Varastotilat, Tikkurila

Heidehofintie 2 - 6500.00 m²

Toimitilan kuvaus

Varasto- ja toimistotilaa Vantaan Tikkurilassa.

Kyseinen 6500m2 tilakokonaisuus koostuu 6100m2 varastotilasta ja 400m2 kombitoimistosta. Varastossa on 8 lastaussiltaa. Monipuoliset lastausmahdollisuudet erikokoisille ajoneuvoille. Varaston korkeus on osittain 8,5 metriä. Varasto on valmiiksi hyllytetty.

Heidehofintie 2 on toimisto- ja varastokiinteistö, joka valmistunut vuonna 1982. Kiinteistössä olevat varastot ja toimistot ovat muunneltavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistöllä iso piha ja sen tonttialue on aidattu.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Heidehofintie 2
Kaupunginosa Tikkurila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 6500.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Heidehofintie 2 sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Kehä III:n ja Kehäradan välittömässä läheisyydessä. Tikkurilan juna-asemalle matkaa tulee noin 1,4 km. Myös lentokenttä ja Vuosaaren satama ovat helposti saavutettavissa.
Palvelut Kiinteistössä on parkkihalli ja pysäköintipaikkoja pihalla. Kiinteistössä myös rekkapiha ja lastauspaikkoja. Katutasossa on aulapalvelu, lounasravintola ja kellarikerroksessa tyylikkäät saunatilat, edustustilat ja kuntosali. Neljännessä kerroksessa on kattoterassi. Lounasravintolan yhteydessä on kabinetteja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo