Liiketilat, Töölö

Mechelininkatu 34 - 99.50 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta katutason liiketilaa asuintalon kivijalassa Taka-Töölössä.

Tämä 187m2 liiketila sijaitsee vuonna 2022 valmistuvan asuintalon kivijalassa. Liiketila on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 99,5m2 ja 87,5m2 kokoisiin osiin. Tila soveltuu hyvin esimerkiksi hyvinvointialan toimijalle. Liiketila ei sovellu ravintola- tai kahvilatoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant or a cafeteria.

Mechelininkatu 34 A on asuintalo, joka sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin Taka-Töölössä. Alueella on runsaasti kehittyvää ravintola-, kulttuuri- ja palvelutoimintaa. Lähellä sijaitsee myös mm. päivttäistavarakauppa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kiinteistö on rakenteilla, ja se valmistuu vuonna 2022.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Mechelininkatu 34
Kaupunginosa Töölö
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 99.50 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Lähellä on mm. päivittäistavarakauppa, ravintoloita ja erilaisia kulttuuri- ja palvelutoimijoita. Lyhyt matka keskustan palvelujen ääreen.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo