Toimistotila, Peltola

Yrttipellontie 10 - 317.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Technopolis Peltolassa.

Tämä 317m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimisto on huoneellinen. Tilaan sisältyvät jyvitykset yhteiskäyttöisistä tiloista. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Yrttipellontie 10 eli Technopolis Peltola sijaitsee Oulun Peltolassa, lyhyen matkan päässä Oulun keskustasta. Kiinteistössä on monipuoliset yritysten toimintaa tukevat palvelut. Talossa on aulapalvelu, lounasravintola, auditorio, kokoustiloja ja kuntosali. Vuokralaisille on tarjolla mm. muuttopalvelu, siivouspalvelu sekä catering-palveluja. Kiinteistön pihalla on pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Yrttipellontie 10
Kaupunginosa Peltola
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 317.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Lyhyt matka Nelostielle. Bussipysäkki ja Oulun juna-asema kävelyetäisyydellä.
Palvelut Talossa on aulapalvelu, lounasravintola, auditorio, kokoustiloja ja kuntosali. Vuokralaisille on tarjolla mm. muuttopalvelu, siivouspalvelu sekä catering-palveluja. Kiinteistön pihalla on pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo