Toimistotila, Ydinkeskusta

Erottajankatu 5 - 132.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Helsingin ydinkeskustasta, upeasta Erottajan arvokiinteistöstä.

Tämä toimisto on kooltaan 132m2 ja se sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tilassa on neljä huonetta sekä omat wc- ja keittiötilat. Toimisto on vasta remontoitu.

Erottajankatu 5 on toimisto- ja liiketilakiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1910. Se sijaitsee Helsingin keskustassa, helposti saavutettavissa olevalla paikalla. Ympäriltä löytyy Punavuoren ja keskustan runsas palveluvalikoima. Kiinteistön tilat on saneerattu 1990 ja ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistön pihalla on pyöräparkki ja työmatkapyöräilijöitä varten talosta löytyvät suihku- ja pukuhuonetilat. Naapuritalosta löytyvät vuokrattavat neuvottelu- ja saunatilat. Kiinteistössä on oma pysäköintihalli.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Erottajankatu 5
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 132.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka E2007
Neliöhintaluokka 39 - 43€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Aivan Erottajan pysäköintilaitoksen vieressä. Kiinteistössä on myös oma parkkihalli. Lähin bussi- ja raitiovaunupysäkki n. 100 metrin päässä.
Palvelut Keskustan kattava palveluvalikoima. Stockmannin tavaratalo kävelymatkan päässä. Lähistöltä löytyy myös monta lounasravintolaa. Viereisestä kiinteistöstä mahdollista vuokrata neuvottelutiloja ja saunatilat. Kiinteistössä on pyöräparkki ja suihkutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo