Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 16 - 75.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edustavaa toimistotilaa Keilaniemessä.

Toimistotilat räätälöityinä yrityksesi tarpeiden mukaan. Regus Life Science Center tarjoaa yrityksellesi toimiston ja edustustilat, joissa asiakkaiden ja kollegojen tapaaminen on helppoa. Vapaana esimerkiksi tämä 75m2 toimistotila, joka koostuu kolmesta erikokoisesta huoneesta. Tilaan mahtuu jopa 20 työntekijää. Kuvat ovat yleiskuvia kerroksen tiloista.

Toimistotilat ovat halutessasi valmiiksi kalustettuja. Tiloja voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa. Vuokrasopimukset voidaan sopia lyhytaikaisiksi tai vain osaa viikkoa koskeviksi, jopa virtuaalitoimisto on mahdollinen. Kiinteistössä tarjolla kattavat liiketoimintaa tukevat palvelut sekä mm. hieroja, hammaslääkäri, lounasravintola ja kuntosali.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 16
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 75.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Keilaniemen alueen kaikki palvelut kävelyetäisyydellä. Lähistöllä useita lounasravintoloita. Kiinteistössä monipuoliset Business Center- tasoiset palvelut, joita mm. osoite- ja postituspalvelut, puhelinpalvelu, vuokrattavissa olevat kokoustilat ja videoneuvottelumahdollisuus.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo